ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୋୟଲା ବୈଶାଖରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
15 APR 2021 9:03AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତ ତଥା ବିଶ୍ଵର କୋଣ ଅନୁକୋଣରେ ବସବାସ କରୁଥିବା ସମସ୍ତ ବଙ୍ଗୀୟମାନଙ୍କୁ ପୋୟଲା ବୈଶାଖ ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ଵିଟ୍ କରି “ଶୁଭୋ ନବୋ ବର୍ଷୋ”ର ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇବା ସହିତ କହିଛନ୍ତି ଯେ, “ଜୀବନର ପ୍ରେମ ଏବଂ ଉତ୍ସବ ପାଳନର ଉତ୍ସାହ ଯାହା ବଙ୍ଗୀୟ ଲୋକମାନେ ଅନୁଭବ କରନ୍ତି ତାହା ପ୍ରକୃତରେ ହୃଦୟସ୍ପର୍ଶୀ । ପୋୟଲା ବୈଶାଖ ଅବସରରେ ଭାରତ ଏବଂ ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱରେ ବସବାସ କରୁଥିବା ବଙ୍ଗୀୟମାନଙ୍କୁ ମୋର ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ନୂତନ ବର୍ଷ ସମସ୍ତଙ୍କ ପାଇଁ ସୁଖ, ସମୃଦ୍ଧି ଏବଂ ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଆଣିଦେଉ, ଏହାହିଁ ମୋର କାମନା” ।

Prime Minister's Office
PM’s greetings on Poyla Boishakh
15 APR 2021 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted Bengalis in India and across the world on Poyla Boishakh.
Wishing ‘Shubho Nabo Barsho’, the Prime Minister tweeted: “The love of life and the fervor of celebration that one sees in the people of Bengal are truly heartening. My heartfelt wishes to Bengalis in India and across the world on Poyla Boishakh. May the New year bring prosperity, happiness and health to all.”