Prime Minister's Office
PM’s greetings on Poyla Boishakh
15 APR 2021 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted Bengalis in India and across the world on Poyla Boishakh.
Wishing ‘Shubho Nabo Barsho’, the Prime Minister tweeted: “The love of life and the fervor of celebration that one sees in the people of Bengal are truly heartening. My heartfelt wishes to Bengalis in India and across the world on Poyla Boishakh. May the New year bring prosperity, happiness and health to all.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পোইলা বোইশাখ লাকপদা পি.এম.না য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
15 APR 2021 9:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, ভারত অমসুং মালেমগী অকোইবদা লৈরিবা বেঙ্গালিশিংদা পোইলা বোইশাখকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
শ্রী মোদীনা ত্বীত অমদা হায়খি:
‘শুভো নাবো বর্শো’ ওইরসনু, হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি: “বেঙ্গালগী প্রজাশিংদা উরিবা পুন্সিগী ফজবা অমসুং থৌরম কয়া কয়া অমা পাংথোকপগী ইথিল অসিনা তশেংনা থম্মোয় হুনিংঙাইনি। ঐহাক্না ভারত অমসুং মালেমগী অকোইবদা লৈরিবা বেঙ্গালিশিংদা পোইলা বোইশাখকী য়াইফ পাওজেল থম্মোয়নুংদগী পীজরি। অনৌবা চহি অসিনা মীপুম খুদিংমক নুঙাই-য়াইফবা, হরাও-তয়াম্বা অমসুং মশা মউ ফবা ওইরসনু”।