প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উড়িয়া নৱ বৰ্ষ আৰু মহা বিষুৱ পনা সংক্ৰান্তি উপলক্ষে ওড়িশাৰ জনসাধাৰণক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
14 APR 2021 9:05AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উড়িয়া নৱ বৰ্ষ আৰু মহা বিষুৱ পনা সংক্ৰান্তি উপলক্ষে ওড়িশাৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এটা টুইটত, শ্ৰী মোদীয়ে “শুভ উড়িয়া নৱ বৰ্ষ!” বুলি সকলোকে শুভেচ্ছা জনাই আৰু এইবুলি লিখে “উড়িয়া নৱ বৰ্ষ আৰু মহা বিষুৱ পনা সংক্ৰান্তি উপলক্ষে ওড়িশাৰ জনসাধাৰণলৈ মোৰ হিয়াভৰা ওলগ জনাইছো। আগন্তুক বৰ্ষটোত যাতে আপোনালোকৰ সকলো আকাংক্ষা পৰিপূৰ্ণ হয়, মই তাৰে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো। সকলোৰে জীৱন সু-স্বাস্থ্য আৰু সুখেৰ ওপচি পৰক।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Odisha on Odia New Year and Maha Bishuba Pana Sankranti
14 APR 2021 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Odisha on Odia New Year and MahaBishuba Pana Sankranti.
In a tweet, Shri Modi wished everyone “Happy Odia New Year!” and wrote “My heartfelt wishes to the people of Odisha on Odia New Year and MahaBishuba Pana Sankranti. I pray that all your aspirations are fulfilled in the coming year. May everyone be blessed with health and happiness.”