প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওরিশাগী মীয়ামদা ওরিয়াগী অনৌবা চহি অমসুং মহা বিশুবা পনা সংক্রান্তিদা য়াইফ পাওজেল পীখ্রে
14 APR 2021 9:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিশাগী মীয়ামদা ওরিয়াগী অনৌবা চহি অমসুং মহা বিশুবা পনা সংক্রান্তিদা য়াইফ পাওজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা মীপুম খুদিংদা য়াইফ পাওজেল পীরদুনা হায় মদুদি, “নুঙাইরবা ওরিয়াগী অনৌবা চহি!” অমসুং ইখি মদুদি “ঐহাক্না থম্মোয়নুংদগী ওরিশাগী মীয়ামদা ওরিয়াগী অনৌবা চহি অমসুং মহা বিশুবা পনা সংক্রান্তিদা য়াইফ পাওজেল পীজরি। লাক্কদৌরিবা চহি অসিদা অদোমগী নিংজবা পুম্বা থুংন্নবা থৌনিজরি। মীপুম খুদিংমক মশা-মউ ফবা অমসুং নুঙাই য়াইফবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets people of Odisha on Odia New Year and Maha Bishuba Pana Sankranti
14 APR 2021 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Odisha on Odia New Year and MahaBishuba Pana Sankranti.
In a tweet, Shri Modi wished everyone “Happy Odia New Year!” and wrote “My heartfelt wishes to the people of Odisha on Odia New Year and MahaBishuba Pana Sankranti. I pray that all your aspirations are fulfilled in the coming year. May everyone be blessed with health and happiness.”