Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to UNITAR
24 MAR 2021 10:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to UN Institute for Training & Research (UNITAR). UNITAR has commended India's remarkable progress in reducing the premature mortality from Non Communicable Diseases.
In a tweet, the Prime Minister said, "India is at the forefront of initiatives that seek to prevent non-communicable diseases and further wellness. Grateful to UNITAR for their kind words. Together, we all have to make our planet healthier".

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইউনিটাৰৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
24 MAR 2021 10:30AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰসংঘৰ প্ৰশিক্ষণ আৰু গৱেষণা প্ৰতিষ্ঠান (ইউনিটাৰ)ৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰিছে৷ অসংক্ৰামক ৰোগৰ ফলত অকাল মৃত্যু কম কৰাৰ দিশত ভাৰতৰ সফলতাৰ প্ৰশংসা কৰিছে ইউনিটাৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ভাৰতে অসংক্ৰামক ৰোগ প্ৰতিৰোধ আৰু সু-স্বাস্থ্যৰ ক্ষেত্ৰত গ্ৰহণ কৰা প্ৰচেষ্টাৱলীত অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰিছে৷ ইউনিটাৰে কৰা প্ৰশংসাৰ বাবে কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰিছো৷ আমি সকলো একেলগ হৈ আমাৰ এই গ্ৰহটো সম্পূৰ্ণৰূপে সুস্থ কৰি ৰাখিব লাগিব৷”