Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to UNITAR
24 MAR 2021 10:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to UN Institute for Training & Research (UNITAR). UNITAR has commended India's remarkable progress in reducing the premature mortality from Non Communicable Diseases.
In a tweet, the Prime Minister said, "India is at the forefront of initiatives that seek to prevent non-communicable diseases and further wellness. Grateful to UNITAR for their kind words. Together, we all have to make our planet healthier".

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାତିସଂଘ ଇନଷ୍ଟିଚ୍ୟୁଟ୍ ଫର ଟ୍ରେନିଂ ଆଣ୍ଡ ରିସର୍ଚ୍ଚ (ୟୁନିଟର)କୁ କୃତଜ୍ଞତା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 MAR 2021 10:30AM by PIB Bhubaneswar
ଜାତିସଂଘ ଇନଷ୍ଟିଚ୍ୟୁଟ୍ ଫର ଟ୍ରେନିଂ ଆଣ୍ଡ ରିସର୍ଚ୍ଚ (ୟୁନିଟର)କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କୃତଜ୍ଞତା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଅଣ-ସଂକ୍ରାମକ ରୋଗରୁ ଅକାଳ ମୃତ୍ୟୁହାରକୁ ହ୍ରାସ କରିବାରେ ଭାରତର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଅଗ୍ରଗତିକୁ ୟୁନିଟର ପ୍ରଶଂସା କରିଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍‌ରେ କହିଛନ୍ତି, "ଅଣ-ସଂକ୍ରାମକ ରୋଗକୁ ରୋକିବା ଏବଂ ଅଧିକ ସୁସ୍ଥତାକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ଦିଗରେ ଭାରତ ପ୍ରୟାସର ଅଗ୍ରଭାଗରେ ରହିଛି । ପ୍ରଶଂସା ପାଇଁ ୟୁନିଟରକୁ କୃତଜ୍ଞତା ଜଣାଉଛୁ । ମିଳିମିଶି ଆମେ ସମସ୍ତେ ସୁସ୍ଥ ବିଶ୍ଵ ତିଆରି କରିବାକୁ ହେବ"।