Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to UNITAR
24 MAR 2021 10:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to UN Institute for Training & Research (UNITAR). UNITAR has commended India's remarkable progress in reducing the premature mortality from Non Communicable Diseases.
In a tweet, the Prime Minister said, "India is at the forefront of initiatives that seek to prevent non-communicable diseases and further wellness. Grateful to UNITAR for their kind words. Together, we all have to make our planet healthier".

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না য়ু.এন.আই.তি.এ.আর.দা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
24 MAR 2021 10:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এন. ইন্সতিত্যুৎ ফোর ত্রেনিং অমসুং রিসর্স (য়ু.এন.আই.তি.এ.আর.)দা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। য়ু.এন.আই.তি.এ.আর.না ভারতপু লৌনগন্দবা লায়নানা মরম ওইদুনা মতম চাদনা অশি-অনা থোকপা হন্থহনবদা শিংথানিঙাই ওইনা চংশিল্লকপা থবকশিং অসিদা থাগৎপা ফোংদোরক্লি।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি, “ভারত অসি লৌনগন্দবা লায়নাশিং অসি ঙাকথোক্নবা খোঙথাং কয়া অমা লৌখৎপদা অমসুং মখা তানা মশা-মউ ফনা লৈনবা হোৎনবদা মাংজিল থানা লৈরি। য়ু.এন.আই.তি.এ.আর.বু মখোয়গী থৌজাল লৈরবা ৱাহৈশিংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকচরি। ঐখোয় পুন্না হোৎনমিন্নদুনা ঐখোয়গী মালেম অসিবু মশা-মউ ফনবা হোৎনগদবনি”।