প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কথাকালিগী শক্নাইরবা গুরু চেমনচেরি কুনহিরামন নাইয়র লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
15 MAR 2021 4:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কথাকালিগী শক্নাইরবা গুরু চেমনচেরি কুনহিরামন নাইয়র লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায় মদুদি, “কথাকালিগী শক্নাইরবা গুরু চেমনচেরি কুনহিরামন নাইয়র লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী ইন্দিয়াগী কলচর অমসুং থম্মোয়নুংগী ওইবা অসিদা মমিং লৈরি। মহাক্না ক্লাসিকেলগী ওইবা জগোই অসিদা মশক থোক্নবা য়াম্না কন্না হোৎনখি। ঐহাক্না ৱাখলনা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক্কী মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Kathakali maestro, Guru Chemancheri Kunhiraman Nair
15 MAR 2021 4:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Kathakali maestro, Guru Chemancheri Kunhiraman Nair.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of Kathakali maestro, Guru Chemancheri Kunhiraman Nair. His passion towards Indian culture and spirituality was legendary. He made exceptional efforts to groom upcoming talent in our classical dances. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."