Prime Minister's Office
PM condoles demise of Kathakali maestro, Guru Chemancheri Kunhiraman Nair
15 MAR 2021 4:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Kathakali maestro, Guru Chemancheri Kunhiraman Nair.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of Kathakali maestro, Guru Chemancheri Kunhiraman Nair. His passion towards Indian culture and spirituality was legendary. He made exceptional efforts to groom upcoming talent in our classical dances. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କଥକଲି ସଙ୍ଗୀତାଚାର୍ଯ୍ୟ ଗୁରୁ ଚେମାଞ୍ଚେରୀ କୁହ୍ନିରମଣ ନାୟରଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
15 MAR 2021 4:51PM by PIB Bhubaneswar
କଥକଲି ସଙ୍ଗୀତାଚାର୍ଯ୍ୟ ଗୁରୁ ଚେମାଞ୍ଚେରୀ କୁହ୍ନିରମଣ ନାୟରଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକଟ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “କଥକଲି ସଙ୍ଗୀତାଚାର୍ଯ୍ୟ ଗୁରୁ ଚେମାଞ୍ଚେରୀ କୁହ୍ନିରମଣ ନାୟରଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମର୍ମାହତ । ଭାରତୀୟ ସଂସ୍କୃତି ଏବଂ ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକତା ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ଉତ୍ସାହ ଥିଲା କିମ୍ବଦନ୍ତୀ । ଆମର ଶାସ୍ତ୍ରୀୟ ନୃତ୍ୟରେ ଆଗାମୀ ପ୍ରତିଭାକୁ ବୃଦ୍ଧି କରାଇବା ଦିଗରେ ସେ ଅତୁଳନୀୟ ପ୍ରୟାସ କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ପ୍ରତି ମୋର ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି” ।