প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ২০২১গী মার্চ ১১দা স্বামী চিদভাবানন্দজিগী ভগবত গীতাগী পুক্নিং হুনিঙাই ওইরবা বর্সন হৌদোক্কদৌরি
10 MAR 2021 4:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী মার্চ ১১ (শগোলশেল) নুমিৎকী অয়ুক পুং ১০.২৫ তাবা মতমদা ভর্চুএল ওইনা স্বামী চিদভাবানন্দজিগী ভগবত গীতাগী পুক্নিং হুনিঙাই ওইরবা বর্সন হৌদোক্কদৌরি অমসুং থৌরম অসিদা ৱা ঙংগনি। থৌরম অসি চিদভাবানন্দজিগী ভগবত গীতাগী কোপী লাখ ৫ হেন্না য়োনব অসিদা নিংশিংবা ওইনা পাংথোকপনি।
স্বামী চিদভাবানন্দজি অসি তামিল নাদুদা লৈবা, তিরুচিরাপল্লিগী থিরুপারাইথুরাইগী শ্রী রামাকৃষ্ণ আশ্রমগী মপুনি। স্বামীজিনা লাইরিক ১৮৬ ইখ্রে অমসুং অয়ম্বা জেনর পুম্বা লিতরেসিদা লেংবনি। মহাক্না গীতাদা স্কোলার ওইনা তৌবা থবক অসিনা হিরম অসিদা খ্বায়দগী শাংবা লাইরিক্নি। তামিলগী বর্সন্দা ইবা গীতা অসিনা ১৯৫১দা ফোংখি, মতুংদা ইংলিসতা ১৯৬৫তা ফোংখি। হায়রিবা অসি মহাক্কী দিবোতিনা তেলুগু, ওরিয়া, জর্মন অমসুং জাপানিস্তা হন্দোকখি।

Prime Minister's Office
PM to launch the Kindle version of Swami Chidbhavanandaji’s Bhagavad Gita on 11th March 2021
10 MAR 2021 4:56PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will launch the Kindle version of Swami Chidbhavanandaji’s Bhagavad Gita and also address the occasion, on March 11, 2021 (Thursday) at 10.25 AM through virtual mode. The event has been organised to commemorate the sale of over 5 lakh copies of the Swami Chidbhavanandaji’s Bhagavad Gita.
Swami Chidbhavanandaji is the founder of Sri Ramakrishna Tapovanam Ashram at Thirupparaithurai, Tiruchirapalli, Tamil Nadu. Swamiji has authored 186 books and all genres of literary composition. His scholarly work on the Gita is one of the most extensive books on the subject. Tamil version of the Gita with his commentaries was published in 1951, followed by the English in 1965. Its translations into Telugu, Oriya, German and Japanese were undertaken by devotees.