প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এস.এল.ভি-সি৫১/অমাজোনিয়া-১ মিসনগী অহানবা দেদিকেতেদ কমর্সিএল লঞ্চ মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা এন.এস.আই.এল অমসুং ইসরো থাগৎখ্রে
28 FEB 2021 1:24PM by PIB Imphal
পি.এস.এল.ভি-সি৫১/অমাজোনিয়া-১ মিসনগী অহানবা দেদিকেতেদ কমর্সিএল লঞ্চ মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এন.এস.আই.এল অমসুং ইসরো থাগৎখ্রে।
তুইত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ পি.এস.এল.ভি-সি৫১/অমাজোনিয়া-১ মিসনগী অহানবা দেদিকেতেদ কমর্সিএল লঞ্চ মাইপাকপদা এন.এস.আই.এল অমসুং @isro থাগৎলি। লৈবাক অসিদা স্পেসকী অওনবশিংগী অনৌবা মতমগী মসিনা লমতাকপশিংনি। কো-পেসেঞ্জর ১৮গী মনুংদা ঐখোয়গী নহারোলশিংগী থৌনা অমসুং অনৌবা পুথোকপা উৎপা অপীকপা সেতিল্লাইত মরি য়াওরি”।
পি.এস.এল.ভি-সি ৫১না ব্রাজিলগী অমাজোনিয়া-১ সেতিল্লাইত মাইপাক্না থাগৎপদা প্রধান মন্ত্রীনা ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতি জেয়র বোলসোনারোশু থাগৎখি।
অতোপ্পা তুইত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “পি.এস.এল.ভি-সি ৫১না ব্রাজিলগী অমাজোনিয়া-১ সেতিল্লাইত মাইপাক্না থাগৎপদা রাস্ত্রপতি @jairbolsonaro থাগৎলি। মসি ঐখোয়গী স্পেসকী মতেং পাংনবগী পুৱারি ওইরবা মিকুপ অমনি অমসুং ব্রাজিলগী সাইন্তিস্তশিংদা ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎলি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates NSIL and ISRO on the success of the 1st dedicated commercial launch of PSLV-C51/Amazonia-1 Mission
28 FEB 2021 1:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated NSIL and ISRO on the success of the 1st dedicated commercial launch of PSLV-C51/Amazonia-1 Mission.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to NSIL and @isro on the success of the 1st dedicated commercial launch of PSLV-C51/Amazonia-1 Mission. This ushers in a new era of Space reforms in the country. 18 co-passengers included four small satellites that showcase dynamism and innovation of our youth."
The Prime Minister also congratulated the President of Brazil, Jair Bolsonaro on the successful launch of Brazil's Amazonia-1 satellite by PSLV-C51.
In another tweet, the Prime Minister said, "Congratulations President @jairbolsonaro on the successful launch of Brazil's Amazonia-1 satellite by PSLV-C51. This is a historic moment in our space cooperation and my felicitations to the scientists of Brazil."