প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফেব্রুৱারি ২৬, ২০২১দা ২শুবা খেলো ইন্দিয়া নেসনেল ৱিন্তর গেমসতা প্রধান মন্ত্রীনা হৌদোকপগী ৱারোল পীগনি
25 FEB 2021 4:55PM by PIB Imphal
ফেব্রুৱারি ২৬, ২০২১গী অয়ুক পুং ১১:৫০ রোম তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা ২শুবা খেলো ইন্দিয়া নেসনেল ৱিন্তর গেমসতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌদোকপগী ৱারোল পীগনি।
গেমস অসি ফেব্রুৱারি ২৬দগী মার্চ ২, ২০২১ ফাওবা পাংথোক্কনি। থৌরম অসি য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্ত্রিনা জে অমসুং কে স্পোর্তস কাউন্সিল অমসুং ৱিন্তর গেমস এসোসিএসন ওফ জে অমসুং কেগা পুন্না শীনবনি। থৌরম অসিদা এলপাইন স্কিয়িং, নোর্দিক স্কি, স্নোবোর্দিং, স্কি মাউন্তেনিরিং, আইস হোক্কি, আইস স্কেতিং, আইস স্তোক অসিনচিংবা য়াওগনি। গেমস অসিদা শরুক য়ানবা রাজ্য, য়ুনিয়ন তেরিতোরি অমসুং বোর্দ ২৭না মখোয়গী তিমশিং থারক্কনি।

Prime Minister's Office
PM to deliver inaugural address at 2nd Khelo India National Winter Games on 26th February
25 FEB 2021 4:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the inaugural address at the 2nd Khelo India National Winter Games on 26th February 2021 at around 11:50 AM, via video conferencing.
The Games will be held from 26th February to 2nd March, 2021. The event has been organised by the Union Ministry of Youth Affairs and Sports, in collaboration with the J&K Sports Council and the Winter Games Association of J&K. The sports activities will include alpine skiing, nordic ski, snowboarding, ski mountaineering, ice hockey, ice skating, ice stock etc. 27 States, Union Territories and Boards are sending their teams to participate in the games