প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঙসিগী আত্মনির্ভর ভারতকী পেকেজ অসি খুন্নাইগী শরুক খুদিংমক্তা মতেং পাংনবগীদমক মখা চৎথরকপা সরকারগী থৌরাংনিঃ পি.এম.
12 NOV 2020 9:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে মদুদি ঙসিগী আত্মনির্ভর ভারত পেকেজ অসি খুন্নাইগী শরুক খুদিংমক্তা মতেং পাংনবগীদমক মখা চৎথরকপা সরকারগী থৌরাংনি।
ত্বীৎ অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি, “ঙসিগী আত্মনির্ভর ভারত পেকেজনা খুন্নাইগী শরুক খুদিংমক্কী মতেং পাংনবা ঐখোয়গী থৌরাং অসি মখা চৎথরি। খোংথাং অসিনা থবক পীবা, অরুবা মফমদা থবক তৌবা, লিক্বুইদিতী হেনগৎহনবা, মেন্যুফেকচরিংদা ইনোৎ হাপ্পা, রিয়েল-ইস্তেৎ সেক্তরদা মপাঙ্গল হাপ্পা অমসুং লৌমীশিংদা ঙাক্লৌ পীবদা মতেং ওইরগনি।”

Prime Minister's Office
Today's Aatmanirbhar Bharat Package is a continuation of the Government's effort to help all sections of the society: PM
12 NOV 2020 9:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has said that today's Aatmnirbhar Bharat package is a continuation of the government's effort to help all sections of the society.
In a tweet Shri Narendra Modi said " Today’s Aatmanirbhar Bharat Package continues our efforts to help all sections of society. These initiatives will help in creating jobs, alleviate stressed sectors, ensure liquidity, boost manufacturing, energise real-estate sector & support farmers. "