ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଜିର ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତ ପ୍ୟାକେଜ ସମାଜର ସମସ୍ତ ବର୍ଗଙ୍କୁ ସହାୟକ ହେବ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 NOV 2020 9:55PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଆଜିର ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତ ପ୍ୟାକେଜ ସମାଜର ସମସ୍ତ ବର୍ଗଙ୍କୁ ସାହାଯ୍ୟ କରିବା ଦିଗରେ ସରକାରଙ୍କ କ୍ରମାଗତ ଉଦ୍ୟମ ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଆଜିର ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତ ପ୍ୟାକେଜ ସମାଜର ସମସ୍ତ ବର୍ଗକୁ ସାହାଯ୍ୟ କରିବା ପାଇଁ ଆମର ଏକ ଉଦ୍ୟମ । ଏହି ପଦକ୍ଷେପଗୁଡିକ ନିଯୁକ୍ତି ସୃଷ୍ଟି କରିବା ସହ ଚାପଗ୍ରସ୍ତ କ୍ଷେତ୍ରଗୁଡିକରେ ସୁଧାର ଆଣିବ । ଏଥି ସହିତ ଉତ୍ପାଦନ ବୃଦ୍ଧି, ରିଅଲ ଇଷ୍ଟେଟ କ୍ଷେତ୍ରର ବିକାଶ ଏବଂ କୃଷକମାନଙ୍କୁ ସହାୟତା ପ୍ରଦାନ କରିବ ।

Prime Minister's Office
Today's Aatmanirbhar Bharat Package is a continuation of the Government's effort to help all sections of the society: PM
12 NOV 2020 9:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has said that today's Aatmnirbhar Bharat package is a continuation of the government's effort to help all sections of the society.
In a tweet Shri Narendra Modi said " Today’s Aatmanirbhar Bharat Package continues our efforts to help all sections of society. These initiatives will help in creating jobs, alleviate stressed sectors, ensure liquidity, boost manufacturing, energise real-estate sector & support farmers. "