মন্ত্রীমন্দল
ভারত অমসুং জপানগী মরক্তা অফবা মগুন লৈবা তেক্সতাইলগী লমদা মতেং পীন্নবা এম.ও.য়ু মন্ত্রীমন্দলনা অয়াবা পীরে
02 SEP 2020 4:12PM by PIB Imphal
জপানগী কৈথেলদা য়োন্নবা ভারতকী তেক্সতাইল অমসুং ফিরোলশিংগী মগুন অমসুং চাংয়েং তৌবগী থবক হেনগৎহন্নবা তেক্সতাইল কমিতি, ইন্দিয়া অমসুং এম/এস নিসেকেন ক্বালিতি ইভালুএসন সেন্তর, জপানগী মরক্তা মেমোরেন্দম ওফ অন্দর্সতেন্দিং অমা খুৎয়েক পীনবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রীমন্দলনা অয়াবা পীরে।
এম.ও.য়ু অসিনা জপানগী এম/এস নিসেকেন ক্বালিতি ইভালুএসন সেন্তরনা ভারত্তা মখোয়গী কোওপরেতিপ তেস্তিং অমসুং ইন্সপেক্সনগী থবকশিং তেক্সতাইল কমিতিনা পাংথোকপা য়াহল্লগনি অমসুং লৈবাক মনুংগী অমসুং মপান লৈবাকশিংগী মীওইশিংগী পুথোকপা তেক্সতাইল অমসুং ফিরোলগী পোৎথোকশিং য়াওনা তেক্নিকেল তেক্সতাইলশিং চাংয়েং তৌবা অমসুং য়েংশিনবগী থবক পাংথোক্কনি।

Cabinet
Cabinet approves MoU between India and Japan for cooperation in the field of good quality textiles
02 SEP 2020 4:12PM by PIB Delhi
The Union Cabinet chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modi has approved for signing of a Memorandum of Understanding between Textiles Committee, India and M/s Nissenken Quality Evaluation Centre, Japan for improving quality and testing of Indian textiles and Clothing for the Japanese market.
The MoU would enable M/s Nissenken Quality Evaluation Centre, Japan in assigning Textile Committee as their cooperative Testing and Inspection service providers in the Republic of India for Textiles & Apparel products including Technical Textiles and any other products mutually agreed upon at a later date for both domestic and overseas clients/buyers.