প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী লালজী তন্দননা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
21 JUL 2020 11:19AM by PIB Imphal
মধ্য প্রদেশকী গভর্নর শ্রী লালজী তন্দননা লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী তন্দনবু “কনস্তিত্যুনগী ৱাফম মমুৎ তানা খঙবা” মীশক অমনি হায়না শকতাকখি‍।
মহাক্না হায়, “শ্রী লালজী তন্দনবু মহাক্না চোকথবা নাইদনা খুন্নাইগী থৌগল তৌরমবগীদমক্তা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। মহাক্না মতিক চাবা এদমিনিস্ত্রেতর অমা ওইনা মীয়ামগী য়াইফনবা হীরমশিংদা মতম তুম্নমক্তা মরূওইনা লৌরম্মী‍। মহাক্না লৈখিদবদা ৱাখলদা নীংঙমদবা অমা লৈহৌরে‍”‍।
শ্রী তন্দনগা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী লৈখিদ্রবা শ্রী অতল বিহারি বাজপাইগা মতম কুইনা লোয়নরমববুসু প্রধান মন্ত্রীনা নীংশিংখি‍।

Prime Minister's Office
Prime Minister Condoles the passing away of Shri Lalji Tandon
21 JUL 2020 11:19AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing away of the Madhya Pradesh Governor Shri Lalji Tandon.
In a tweet, Shri Narendra Modi described Shri Tandon as one who was “well-versed with constitutional matters”.
He said, “Shri Lalji Tandon will be remembered for his untiring efforts to serve society. He made a mark as an effective administrator, always giving importance of public welfare. Anguished by his passing away”.
Prime Minister also recalled Shri Tandon’s long association with former Prime Minister Late Shri Atal Bihari Vajpayee.