ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମେରିକା ସାଂସଦ ଜନ ଲୁଇସଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
19 JUL 2020 12:58PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆମେରିକା ସାଂସଦ ଜନ ଲୁଇସଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରି କହିଛନ୍ତି ଯେ ‘ନାଗରିକ ଅଧିକାର, ଅହିଂସା ଏବଂ ଗାନ୍ଧିବାଦୀ ମୂଲ୍ୟର ଏକ ଅଗ୍ରଣୀ କର୍ଣ୍ଣଧାର ଆମେରିକାର ସାଂସଦ ଜନ ଲୁଇସଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତି କରୁଛି’ । ନାଗରିକ ଅଧିକାର ଏବଂ ମୂଲ୍ୟବୋଧ ପାଇଁ ତାଙ୍କର ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ଆମକୁ ସର୍ବଦା ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ ।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of US Congressman John Lewis
19 JUL 2020 12:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of US Congressman John Lewis.
In a tweet, the Prime Minister said, "We mourn the loss of US Congressman John Lewis, a champion of civil rights, non-violence and Gandhian values. His legacy will continue to endure and inspire."