Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of US Congressman John Lewis
19 JUL 2020 12:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of US Congressman John Lewis.
In a tweet, the Prime Minister said, "We mourn the loss of US Congressman John Lewis, a champion of civil rights, non-violence and Gandhian values. His legacy will continue to endure and inspire."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস. কংগ্রেসমেন জোন লেৱিসনা লৈখিদবদা পি.এম.না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
19 JUL 2020 12:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এস. কংগ্রেসমেন জোন লেৱিসনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “সিভিল রাইত্স, অহিংসা অমসুং গান্ধিয়ন ভেল্যুগী চেম্পিয়ন ওইরমবা য়ু.এস. কংগ্রেসমেন জোন লেৱিসনা লৈখিদবদা ঐখোয়না নুংঙাইতবা ফোঙদোক্লি‍। মহাক্কী ৱাখল্লোন মখা তানা লৈখিগনি অমদি লেপ্তনা পুক্নীং থৌগৎখিগনি‍।