প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিভিন্ন উৎসৱ উপলক্ষে ৰাষ্ট্ৰবাসীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
14 APR 2020 10:20AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিভিন্ন উৎসৱ উপলক্ষে ৰাষ্ট্ৰবাসীলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে৷ এই সন্দৰ্ভত তেওঁ এইদৰে কয়, ‘‘ভাৰতৰ জনসাধাৰণক উদযাপিত উৎসৱসমূহৰ বাবে শুভেচ্ছা যাচিছোঁ৷ এই উৎসৱসমূহে যাতে আমাপ ভ্ৰাতৃত্ববোধৰ এনাজৰীডাল অধিক সুদৃঢ় কৰি তোলে৷ উৎসৱসমূহে যাতে আপোনালোকলৈ আনন্দ আৰু সুস্বাস্থ্য বৰ্তাই ৰাখে তাৰে কামনা কৰিছো৷ আগন্তুক সময়ছোৱাত যাতে আমি ক’ভিড-১৯ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিবলৈ শক্তি পাও৷
শুভৱ নৱবৰ্ষ! পহিলা বৈশাখ উপলক্ষে শুভেচ্ছা থাকিল৷ আগন্তুক বৰ্ষটোৱে যাতে সকলোলৈ সুস্বাস্থ্য আৰু সমৃদ্ধি কঢ়িয়াই আনে৷
সকলোলৈ বিশুৰ শুভেচ্ছা যাচিলো৷ নতুন বৰ্ষই নতুন আশা আৰু নতুন শক্তি কঢ়িয়াই আনে৷ আগন্তুক বৰ্ষটোৱে যেন সকলোৰে জীৱনলৈ সুস্বাস্থ্য কঢ়িয়াই আনে৷
সকলোকে পুথাণ্ডুৰ শুভেচ্ছা যাচিছোঁ৷ সকলোৰে সুস্বাস্থ্য কামনা কৰিছো৷
ব’হাগ বিহু উপলক্ষে সকলোকে শুভেচ্ছা যাচিছোঁ৷’’

Prime Minister's Office
PM greets People across Nation on Various Festivals
14 APR 2020 10:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people across nation on the various festivals.
“Greetings to people across India on the various festivals being marked. May these festivals deepen the spirit of brotherhood in India. May they also bring joy and good health. May we get more strength to collectively fight the menace of COVID-19 in the times to come.
Shubho Nabo Barsho! Greetings on Poila Boishakh. Have a wonderful year ahead, where everyone is healthy and prosperous.
Happy Vishu to everyone! A new year brings new hope and new energy. May the coming year bring good health and well-being in everyone’s lives.
Puthandu wishes to all. Praying for a year full of joy and wonderful health.
Best wishes on the auspicious occasion of Bohag Bihu”, the Prime Minister said in a series of tweets.