Prime Minister's Office
PM greets People across Nation on Various Festivals
14 APR 2020 10:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people across nation on the various festivals.
“Greetings to people across India on the various festivals being marked. May these festivals deepen the spirit of brotherhood in India. May they also bring joy and good health. May we get more strength to collectively fight the menace of COVID-19 in the times to come.
Shubho Nabo Barsho! Greetings on Poila Boishakh. Have a wonderful year ahead, where everyone is healthy and prosperous.
Happy Vishu to everyone! A new year brings new hope and new energy. May the coming year bring good health and well-being in everyone’s lives.
Puthandu wishes to all. Praying for a year full of joy and wonderful health.
Best wishes on the auspicious occasion of Bohag Bihu”, the Prime Minister said in a series of tweets.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তোঙান-তোঙানবা কুম্মৈশিং লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
14 APR 2020 10:20AM by PIB Imphal
তোঙান-তোঙানবা কুম্মৈশিং লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিতকী পরিং অমদা হায়খি, “তোঙান-তোঙানবা কুম্মৈশিং লাকপদা ভারতকী মীয়াম্বু নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। কুম্মৈশিং অসিনা ভারত্তা মচিল-মনাও ওইবগী স্পিরিৎ হেন্না চেৎশিনবা ওইরসনু। মখোয়বু নুঙাইবা অমসুং হকচাং ফবা পুরকপা ওইরসনু। লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা ঐখোয়না কোবিদ-১৯ গী কিহনলকপা অসি পুন্না থেংনবদা অহেনবা থৌনা ফংবা ওইরসনু।
শুভো নবো বর্শো! পোইলা বোইশাখ লাকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মীপুম খুদিংমক মশা মউ ফবা মসুং চাউখৎপা চহি অমা লাকপা ওইরসনু।
মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা নুংঙাইরবা বিশুগী য়াইফ পাউজেল পীজরি! অনৌবা চহিনা অনৌবা আশা অমসুং অনৌবা ইনর্জী পুরকই। লাক্লিবা চহী অসিনা মীপুম খুদিংমক্কী পুন্সীদা হকচাং ফবা অমসুং য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু।
পুম্নমকপু পুথান্দুগী য়াইফ পাউজেল পীরি। নুংঙাই য়াইফবা মসুং হকচাং ফবা চহি অমগীদমক থৌনিজরি।
বোহাগ বিহুগী তাঞ্জা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি।”