Election Commission
CEC & ECs to contribute to Covid Funding in the form of voluntary reduction of thirty per cent of their basic salary from ECI for one year
13 APR 2020 12:18PM by PIB Delhi
At present, the country, as the rest of the world, is grappling with COVID-19 pandemic. It is evident that Government along with other agencies is engaged in the mammoth task of controlling the spread of this pandemic and taking various measures to manage and minimize its impact on public health and the national economy. The numerous steps being taken by the Government and Civil Society organisations require vast resources for which contribution from all sources, including reducing the burden of salaries on the exchequer, might be helpful.
In view of the foregoing, Commission has decided to contribute in the form of voluntary reduction of thirty per cent in the basic salary paid by the Election Commission of India to Chief Election Commissioner Sh Sunil Arora and Election Commissioners Sh Ashok Lavasa and Sh Sushil Chandra for a period of one year commencing 1st April, 2020.

ইলেক্সন কমিসন
সি.ই.সি অমসুং ই.সি.শিংনা চহী অমগী ওইনা মখোয়গী বেসিক সেলরীদগী চাদা ৩০ মশা-মশানা য়ানা ককথহল্লগা ই.সি.আই.দগী কোবিদকী ফন্দা কত্থোকখ্রে
13 APR 2020 12:18PM by PIB Imphal
হৌজিক অতৈ মালেমগী মফমশিংগুম্না লৈবাক অসিনা কোবিদ-১৯কী লাইচৎ ফাজিন্নবা হোৎনরি। গবর্নমেন্তনা অতৈ এজেন্সীশিংনা লাইচৎ অসি শন্দোরকপা লাকশিন্নবা চাউরবা থবক অসি তৌদুনা হোৎনরি অমদি মীয়ামগী হকশেল অমদি শেনমিৎলোন্দা শোকপা হন্থনবা তৌরিবা অসিনা ময়েক শেংনা তাক্লি। সরকার অমদি সিভিল সোসাইতী ওর্গানাইজেসনশিংনা লৌখৎলিবা মশিং য়াম্লবা খোংথাং কয়া অসিনা এক্সচেক্করদা সেলরীগী পোৎলুম হন্থহনবা য়াওনা সোর্স পুম্নমক্তগী কত্থোকনরকপা মতেং ওইবা য়াবা য়াম্লবা রিসোর্সশিংগী মথৌ তাই।
মমাংদা পনখ্রিবা অসিদা মিৎয়েং থম্লদুনা, কম্মিসন্না ইলেক্সন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়াগী চীফ ইলেক্সন কম্মিস্নর এস.ঐচ. অরোরা অমদি ইলেক্সন কম্মিস্নর অশোক লবাসা অমসুং এস.ঐচ. সুশীল চন্দ্রনা এপ্রীল ১, ২০২০দগী চহী অমগী বেসিক সেলরীদগী চাদা ৩০ মশা-মশানা য়ানা কত্থোক্নবা লেপ্নখ্রে।