Prime Minister's Office
Dal Lake in Srinagar provided a wonderful setting for this year's Yoga Day programme: PM
21 JUN 2024 2:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses from this year's Yoga Day programme.
The Prime Minister posted on X:
“Dal Lake in Srinagar provided a wonderful setting for this year's Yoga Day programme, reflecting perfect harmony with nature. The rains did not dampen the spirit of the countless people gathered there. Here are some glimpses.”
“Some more glimpses from the Yoga Day programme in Srinagar.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহি অসিগী য়োগ নুমিৎ থৌরম পাংথোক্নবা শ্রীনগরগী দাল পাৎনা অঙকপা মফম অমা পীরে: প্রধান মন্ত্রী
21 JUN 2024 2:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি অসিগী য়োগ নুমিৎ থৌরমগী শক্তমশিং উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহৌশাগা নুংশিন্না হিংমিন্নবগী মমি তারিবা শ্রীনগরগী দাল পাৎ চহি অসিগী য়োগ নুমিৎ থৌরম পাংথোক্নবা অঙকপা মফম অমা ওইরে। নোংনা মরম ওইদুনা মফম অসিদা পুনখিবা মশিং থিঙমদ্রবা মীয়ামগী থৌনা হনহলখিদে। শক্তম খর মফম অসিদা লৈরে”।