Prime Minister's Office
PM congratulates people of Meghalaya on statehoood day
21 JAN 2024 9:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the people of Meghalaya on the statehood day today.
He further said that may the northeast state scale new heights of progress in the future.
The Prime Minister posted on X:
"Happy Statehood Day to the people of Meghalaya! Today is an occasion to celebrate the incredible culture of Meghalaya and the achievements of the people there. May Meghalaya scale new heights of progress in the times to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
স্তেৎহুদ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মেঘালয়গী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
21 JAN 2024 9:25AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেঘালয়না মপুংফাবা রাজ্য অমা ওইখিবা স্তেৎহুদ দে লাকপদা মেঘালয়গী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি অৱাং-নোংপোক্কী রাজ্য অসি তুংদা অনৌবা থাকশিং য়ৌনা চাউখৎপা ওইরসনু।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মেঘালয়গী মীয়ামদা নুংঙাইরবা স্তেৎহুদ দেগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি! ঙসি মেঘালয়গী নাৎ অমসুং রাজ্য অসিগী মীয়ামগী মাইপাকশিং হরাওবা ফোঙদোকপা নুমিৎনি। তুংদা মেঘালয় চাউখৎপগী অনৌবা থাকশিং য়ৌরকপা ওইরসনু”।