Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Sidhartha Babu in Mixed 50m Rifles Prone SH-1 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sidhartha Babu on winning the Gold medal in Mixed 50m Rifles Prone SH-1 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to our Para Shooter Sidhartha Babu for the dazzling performance in Mixed 50m Rifles Prone SH-1 event!
This Gold is a testament to his precision, focus, exceptional talent and relentless spirit. India is elated.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত মিক্সড ৫০ মিটাৰ ৰাইফলছ প্ৰ'ন এছএইচ-১ ইভেণ্টত সিদ্ধাৰ্থ বাবুৰ দ্বাৰা সোণৰ পদক অৰ্জন উদযাপন কৰে
26 OCT 2023 11:48AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত মিক্সড ৫০ মিটাৰ ৰাইফলছ প্ৰ'ন এছএইচ-১ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে সিদ্ধাৰ্থ বাবুক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"মিক্সড ৫০ মিটাৰ ৰাইফলছ প্ৰ'ন এছএইচ-১ ইভেণ্টত চমকপ্ৰদ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে আমাৰ পেৰা শ্বুটাৰ সিদ্ধাৰ্থ বাবুক অভিনন্দন!
এই সোণৰ পদক তেওঁৰ নিখুঁততা, মনোযোগ, ব্যতিক্ৰমী প্ৰতিভা আৰু অদম্য মনোভাৱৰ প্ৰমাণ। ভাৰত ইয়াৰ বাবে উৎফুল্লিত।"