ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ରେ ମିକ୍ସଡ ୫୦ ମିଟର ରାଇଫଲ୍ସ ପ୍ରୋନ୍ ଏସଏଚ-୧ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବା ସିଦ୍ଧାର୍ଥ ବାବୁଙ୍କ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଖୁସି
26 OCT 2023 11:48AM by PIB Bhubaneshwar
ଚୀନର ହାଙ୍ଗଝୌରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ରେ ମିକ୍ସଡ ୫୦ ମିଟର ରାଇଫଲ୍ସ ପ୍ରୋନ୍ ଏସଏଚ-୧ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବା ସିଦ୍ଧାର୍ଥ ବାବୁଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ମିକ୍ସଡ୍ ୫୦ ମିଟର ରାଇଫଲ୍ସ ପ୍ରୋନ୍ ଏସଏଚ-୧ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଆମ ପାରା ଶୁଟର ସିଦ୍ଧାର୍ଥ ବାବୁଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ!
ଏହି ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ତାଙ୍କ ଠିକ୍ ଲକ୍ଷ୍ୟ, ଅତୁଳନୀୟ ପ୍ରତିଭା ଏବଂ ନିରନ୍ତର ନିଷ୍ଠାର ପ୍ରମାଣ । ଭାରତ ବେଶ୍ ଆନନ୍ଦିତ ।’

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Sidhartha Babu in Mixed 50m Rifles Prone SH-1 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sidhartha Babu on winning the Gold medal in Mixed 50m Rifles Prone SH-1 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to our Para Shooter Sidhartha Babu for the dazzling performance in Mixed 50m Rifles Prone SH-1 event!
This Gold is a testament to his precision, focus, exceptional talent and relentless spirit. India is elated.”