প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সিধার্থ বাবুনা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী মিক্স 50m রাইফল প্রোন SH-1 ইভেন্ততা গোল্দ মেদল লৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 OCT 2023 11:48AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিধার্থ বাবুনা চাইনাগী হাংঝৌদা হৌজিক পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী মিক্স 50m রাইফল প্রোন SH-1 ইভেন্ততা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“মিক্স 50m রাইফল প্রোন SH-1 ইভেন্ত অসিদা উৎখিবা নীংথিরবা পরফোর্মেন্স অদুগীদমক্তা ঐখোয়গী পেরা শুতর সিধার্থ বাবুবু থাগৎচরি!
মসিগী গোল্দ অসিদি মহাক্কী খুৎ চুম্বা, মিৎয়েং চঙবা, অতৈগা মান্নদবা তেলেন্ত অমসুং নীংহন্নবা নাইদবা ইথিলগী মহৈনি। ভারতনা তসেংনা চাউথোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Sidhartha Babu in Mixed 50m Rifles Prone SH-1 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sidhartha Babu on winning the Gold medal in Mixed 50m Rifles Prone SH-1 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to our Para Shooter Sidhartha Babu for the dazzling performance in Mixed 50m Rifles Prone SH-1 event!
This Gold is a testament to his precision, focus, exceptional talent and relentless spirit. India is elated.”