Prime Minister's Office
PM shares video by Ambassador of Japan to India Mr Hiroshi Suzuki showcasing Indian delicacies
11 JUN 2023 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a video by Japanese Ambassador to India Mr Hiroshi Suzuki where he, along with his wife, can be seen savouring Indian delicacies.
Sharing a tweet by Japanese Ambassador to India Mr Hiroshi Suzuki, the Prime Minister tweeted:
“This is one contest you may not mind losing, Mr. Ambassador. Good to see you enjoying India’s culinary diversity and also presenting it in such an innovative manner. Keep the videos coming!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত্তা লৈবা জপানগী এম্বেসেদর হিরোসি সুজুকিনা ভারতকী অথুম-অহাওশিং উৎপা ভিদিও প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
11 JUN 2023 11:31AM by PIB Imphal
ভারত্তা লৈবা জপানগী এম্বেসেদর হিরোসি সুজুকি অমসুং মহাক্কী লোয়নবীনা ভারতকী অথুম-অহাওশিং চাবগী ভিদিও অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
ভারত্তা লৈবা জপানগী এম্বেসেদর হিরোসি সুজুকিগী ত্বিৎ অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মিস্তর এম্বেসেদর মসি অদোমগী ৱাখল চোইরোইদবা চাংদম্নবা অমনি। মখল কয়াগী ভারতকী অথুম-অহাওশিং অদোম্না হাওনা চাবা উবদা নুংঙাই অমসুং মসি অনৌবা মওং অমদা উৎলি। মতুংদা ভিদিওশিং থাগৎলকউ”।