ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତରେ ଜାପାନ ରାଷ୍ଟ୍ରଦୂତ ହିରୋଶି ସୁଜୁକି ଭାରତୀୟ ସୁସ୍ୱାଦୁ ବ୍ୟଞ୍ଜନ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଥିବାର ଏକ ଭିଡିଓ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 JUN 2023 11:31AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତରେ ଜାପାନ ରାଷ୍ଟ୍ରଦୂତ ହିରୋଶି ସୁଜୁକିଙ୍କ ଏକ ଭିଡିଓ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଏଥିରେ ହିରୋଶି ତାଙ୍କ ପତ୍ନୀଙ୍କ ସହ ଭାରତୀୟ ସୁସ୍ୱାଦୁ ଖାଦ୍ୟର ମଜା ନେଉଥିବା ଦେଖିବାକୁ ମିଳିଛି ।
ଭାରତରେ ଜାପାନ ରାଷ୍ଟ୍ରଦୂତଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟକୁ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏହା ଏପରି ଏକ ପ୍ରତିଯୋଗିତା ଯେଉଁଠି ଆପଣ ହାରିବାରେ ଦୁଃଖ କରିବେନି । ଆପଣଙ୍କ ଭାରତର ରନ୍ଧନ ବିବିଧତାର ଆନନ୍ଦ ଉଠାଇବା ଏବଂ ଏହାକୁ ଅଭିନବ ଉପାୟରେ ଉପସ୍ଥାପନ କରିବା ଦେଖି ଖୁସି ଲାଗିଲା । ଏପରି ଭିଡିଓ ଆଗକୁ ମଧ୍ୟ ଜାରି ରହୁ ।’

Prime Minister's Office
PM shares video by Ambassador of Japan to India Mr Hiroshi Suzuki showcasing Indian delicacies
11 JUN 2023 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a video by Japanese Ambassador to India Mr Hiroshi Suzuki where he, along with his wife, can be seen savouring Indian delicacies.
Sharing a tweet by Japanese Ambassador to India Mr Hiroshi Suzuki, the Prime Minister tweeted:
“This is one contest you may not mind losing, Mr. Ambassador. Good to see you enjoying India’s culinary diversity and also presenting it in such an innovative manner. Keep the videos coming!”