Prime Minister's Office
PM expresses happiness as JNPA registers highest throughput by crossing an impressive 6 million TEUs for the first time in history
01 APR 2023 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as Jawaharlal Nehru Port Authority (JNPA) registered highest throughput by crossing an impressive 6 million TEUs on March 30 for the first time in history.
In reply to the tweet by JNPA, the Prime Minister tweeted;
“Noteworthy feat by one of India’s important ports.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পুৱারীদা অহানবা ওইনা জে.এন.পি.এ.না তি.ই.য়ু মিলিয়ন ৬ হেন্দুনা খ্বাইদগী ৱাংবা থ্রুপুৎ রেজিস্তর তৌখিবদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
01 APR 2023 9:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুৱারীদা অহানবা ওইনা জৱাহরলাল নেহরু পোর্ত ওথোরিতী (জে.এন.পি.এ.)না মার্চ ৩০দা তি.ই.য়ু. মিলিয়ন ৬ হেনদুনা খ্বাইদগী ৱাংবা থ্রুপুৎ রেজিস্তর তৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
জে.এন.পি.এ.না তৌখিবা ত্বিতকী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ভারতকী মরু ওইবা পোর্ত অমগী শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপনি।”