প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দেশৰ ইতিহাসত প্ৰথমবাৰৰ বাবে জৱাহৰলাল নেহৰু বন্দৰ কৰ্তৃপক্ষই ৬ নিযুত টিইইউ অতিক্ৰম কৰি সৰ্বাধিক মাল প্ৰৱাহৰ ক্ষমতা পঞ্জীয়ন কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আনন্দ প্ৰকাশ কৰিছে
01 APR 2023 9:15AM by PIB Guwahati
৩০ মাৰ্চত দেশৰ ইতিহাসত প্ৰথমবাৰৰ বাবে জৱাহৰলাল নেহৰু বন্দৰ কৰ্তৃপক্ষই ৬ নিযুত টিইইউ অতিক্ৰম কৰি সৰ্বাধিক মাল প্ৰৱাহৰ ক্ষমতা পঞ্জীয়ন কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আনন্দ প্ৰকাশ কৰিছে।
জৱাহৰলাল নেহৰু বন্দৰ কৰ্তৃপক্ষৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"ভাৰতৰ অন্যতম গুৰুত্বপূৰ্ণ বন্দৰৰ এক উল্লেখনীয় কৃতিত্ব।"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness as JNPA registers highest throughput by crossing an impressive 6 million TEUs for the first time in history
01 APR 2023 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as Jawaharlal Nehru Port Authority (JNPA) registered highest throughput by crossing an impressive 6 million TEUs on March 30 for the first time in history.
In reply to the tweet by JNPA, the Prime Minister tweeted;
“Noteworthy feat by one of India’s important ports.”