Prime Minister's Office
PM shares video of rendition highlighting the spirit of Ek Bharat Shreshtha Bharat
17 MAR 2023 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a rendition where a musician can be seen singing in several languages. He remarked that it is a great manifestation of the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’
The Prime Minister tweeted:
“Came across this amazing rendition by the talented Snehdeep Singh Kalsi. In addition to the melody, it is a great manifestation of the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’ Superb!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এক ভারত শ্রেস্থা ভারতকী ৱাখল্লোন ফোঙদোকপা ঈশৈগী ভিদিও অমা প্রধান মন্ত্রীনা য়েংহনখ্রে
17 MAR 2023 8:21PM by PIB Imphal
শৈশকপা অমনা তোঙান-তোঙানবা লোনশিংদা শকপা ঈশৈ অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়েংহনখ্রে। মহাক্না হায়খি মসি ‘এক ভারত শ্রেস্থা ভারত’কী ৱাখল্লোন ফোঙদোকপা অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মগুন লৈবা সনেহদিপ সিংহ কালসিনা শকপা অঙকপা ঈশৈ অসি থেংনরে। তাবদা নুংঙাইবগী মথক্তা, মসি ‘এক ভারত শ্রেস্থা ভারত’কী ৱাখল্লোন চাউনা ফোঙদোকপা অমনি। য়াইফরে!”