Prime Minister's Office
PM shares video of rendition highlighting the spirit of Ek Bharat Shreshtha Bharat
17 MAR 2023 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a rendition where a musician can be seen singing in several languages. He remarked that it is a great manifestation of the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’
The Prime Minister tweeted:
“Came across this amazing rendition by the talented Snehdeep Singh Kalsi. In addition to the melody, it is a great manifestation of the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’ Superb!”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এক ভাৰত শ্ৰেষ্ঠ ভাৰতৰ মনোভাৱক প্ৰতিফলিত কৰা এক উপস্থাপন ভিডিঅ’ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
17 MAR 2023 8:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এক উপস্থাপন শ্বেয়াৰ কৰে, য’ত এগৰাকী সংগীতজ্ঞই একাধিক ভাষাত এটা গীত গোৱা দেখা গৈছে। তেওঁ মন্তব্য কৰে যে এয়া ‘এক ভাৰত শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত’ৰ মনোভাৱৰ এক মহান প্ৰকাশ।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়;
“প্ৰতিভাৱান গায়ক স্নেহদীপ সিং কালসীয়ে এই আচৰিত ধৰণৰ পৰিবেশন কৰা দেখিলো। সুৰৰ মাধূৰ্যৰ উপৰি এয়া ‘এক ভাৰত শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত’ৰ মনোভাৱৰ এক মহান প্ৰকাশ। বহুত ভাল লাগিছে!”