ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏକ ଭାରତ ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଭାରତର ଭାବନାକୁ ଅଭିବ୍ୟକ୍ତ କରୁଥିବା ଗୀତ ଭିଡିଓ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 MAR 2023 8:21PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏକ ଉପସ୍ଥାପନା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଥିରେ ଜଣେ ସଂଗୀତକାରଙ୍କୁ ବିଭିନ୍ନ ଭାଷାରେ ଗୀତ ଗାଉଥିବାର ଦେଖିବାକୁ ମିଳିବ । ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ମଧୁର ସ୍ୱର ସହିତ ଏହା ‘ଏକ ଭାରତ ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଭାରତ’ର ଭାବନାର ଏକ ମହାନ ଅଭିବ୍ୟକ୍ତି ଅଟେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ୍ କରିଛନ୍ତି :
“ପ୍ରତିଭାଶାଳୀ ସ୍ନେହଦୀପ ସିଂହ କାଲସିଙ୍କ ଏହି ଅଦ୍ଭୁତ ଗୀତକୁ ଦେଖିଲି । ମଧୁର ସ୍ୱର ସହିତ ଏହା ‘ଏକ ଭାରତ ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଭାରତ’ର ଭାବନାର ଏକ ମହାନ ଅଭିବ୍ୟକ୍ତି ଅଟେ । ଚମତ୍କାର!

Prime Minister's Office
PM shares video of rendition highlighting the spirit of Ek Bharat Shreshtha Bharat
17 MAR 2023 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a rendition where a musician can be seen singing in several languages. He remarked that it is a great manifestation of the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’
The Prime Minister tweeted:
“Came across this amazing rendition by the talented Snehdeep Singh Kalsi. In addition to the melody, it is a great manifestation of the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’ Superb!”