Prime Minister's Office
PM congratulates H.E. Joao Manuel Goncalves Lourenco on being re-elected as the President of Angola
15 SEP 2022 4:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E. Joao Manuel Goncalves Lourenco on being re-elected as the President of Angola.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to H.E. Joao Manuel Goncalves Lourenco @jlprdeangola on being re-elected as the President of Angola. I look forward to working closely together for strengthening our bilateral relations."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঐচ.ই. জো মানুএল গোনকাল্বেস লোরেন্কোগী মফমদা অমুক হন্না এঙ্গোলাগী রাস্ত্রপতি ওইনা মীখল মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
15 SEP 2022 4:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. জো মানুএল গোনকাল্বেস লোরেন্কোগী মফমদা অমুক হন্না এঙ্গোলাগী রাস্ত্রপতি ওইনা মীখল মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐচ.ই. জো মানুএল গোনকাল্বেস লোরেন্কো @jlprdeangola গী মফমদা এঙ্গোলাগী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক হন্না মীখল মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। ঐখোয়গী নাকল অনিগী ওইবা মরীবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পুন্না থবক পায়খৎমিন্ননবা ঐনা মীৎয়েঙ থমজরি‍।”