Prime Minister's Office
PM congratulates Srikanth Kidambi for winning Bronze Medal in CWG 2022
This is his fourth CGW Medal thus showing his skill and consistency: PM
08 AUG 2022 8:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Srikanth Kidambi for winning Bronze Medal at Birmingham CWG 2022. PM also expressed his happiness over the Srikanth Kidambi's fourth CWG Medal.
The Prime Minister tweeted;
"One of the stalwarts of Indian Badminton, @srikidambi wins a Bronze medal in his CWG individual match. This is his fourth CWG medal thus showing his skill and consistency. Congratulations to him. May he keep inspiring budding athletes and make India even prouder. #Cheer4India"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রিকান্ত কিদম্বিবু সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
মসি মহাক্কী মরিরকশুবা সি.দবল্যু.জি. মেদলনি, মসিনা মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং পুকচেল লেপ্পা অদু উৎলি: পি.এম.
08 AUG 2022 8:25AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রিকান্ত কিদম্বিবু বিরমিংঘাম সি.দবল্যু.জি.দা ২০২২দা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রিকান্ত কিদম্বিনা সি.দব্ল্যু.জি.দা মরিরক শুবা মেদল লৌরকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“ভারতকী বেদমিন্তনগী লম অসিদা ফম চাউনা কল্লিবশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা, @srikidambi না মহাক্কী সি.দবল্যু.জি. ইন্দিবিজুৱল মেচতা ব্রোঞ্জ মেদল লৌখ্রে। মসি মহাক্কী মরিরকশুবা সি.দবল্যু.জি. মেদলনি, মসিনা মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং পুকচেল লেপ্পা অদু উৎলি। মহাকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি। মহাক্না হৌরক্লিবা শান্নরোইশিং পুক্নিং থৌগৎপীদুনা অনৌবা ইথিল অমা পীবা ওইসনু অমসুং ভারতপু অমুক্কা হেন্না চাউথোকহনবা ওইরসনু। #Cheer4India”