Prime Minister's Office
PM congratulates Srikanth Kidambi for winning Bronze Medal in CWG 2022
This is his fourth CGW Medal thus showing his skill and consistency: PM
08 AUG 2022 8:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Srikanth Kidambi for winning Bronze Medal at Birmingham CWG 2022. PM also expressed his happiness over the Srikanth Kidambi's fourth CWG Medal.
The Prime Minister tweeted;
"One of the stalwarts of Indian Badminton, @srikidambi wins a Bronze medal in his CWG individual match. This is his fourth CWG medal thus showing his skill and consistency. Congratulations to him. May he keep inspiring budding athletes and make India even prouder. #Cheer4India"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସିଡବ୍ଳ୍ୟଜି ୨୦୨୨ ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଶ୍ରୀକାନ୍ତ କିଡାମ୍ବିଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ଏହା ହେଉଛି ତାଙ୍କର ଚତୁର୍ଥ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ପଦକ ଯାହା ତାଙ୍କର ଦକ୍ଷତା ଏବଂ ସ୍ଥିରତା ଦେଖାଉଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 AUG 2022 5:11PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରୀକାନ୍ତ କିଡାମ୍ବିଙ୍କୁ ବର୍ମିଂହାମ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ୨୦୨୨ ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀକାନ୍ତ କିଡାମ୍ବି ଚତୁର୍ଥ ପଦକ ଜିଣିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମଧ୍ୟ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଭାରତୀୟ ବ୍ୟାଡମିଣ୍ଟନର ଅନ୍ୟତମ ପ୍ରମୁଖ, ଶ୍ରୀ କିଡାମ୍ବି ତାଙ୍କ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜିରେ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଭାବେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଛନ୍ତି । ଏହା ହେଉଛି ତାଙ୍କର ଚତୁର୍ଥ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ପଦକ ଯାହା ଦ୍ୱାରା ତାଙ୍କର ଦକ୍ଷତା ଏବଂ ସ୍ଥିରତା ଦର୍ଶାଇଛି । ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ସେ ଉତ୍ସାହିତ ଆଥଲେଟମାନଙ୍କୁ ଉତ୍ସାହିତ କରି ଭାରତକୁ ଆହୁରି ଗର୍ବିତ କରନ୍ତୁ ।”