Prime Minister's Office
PM invites all to share inputs for Mann ki Baat on 29th May, 2022
13 MAY 2022 9:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited all to share inputs for Mann ki Baat on 29th May, 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I invite you all to share your inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 29th. I look forward to your comments on the NaMo App and MyGov. You can also record your message on 1800-11-7800."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ୨୦୨୨ ମେ ୨୯ରେ ‘ମନ୍ କୀ ବାତ୍’ ନିମନ୍ତେ ବିଚାର ବିନିମୟ ପାଇଁ ସମସ୍ତ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ କଲେ
13 MAY 2022 9:31AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୦୨୨ ମେ ୨୯ ତାରିଖରେ ‘ମନ୍ କୀ ବାତ୍’ ନିମନ୍ତେ ବିଚାର ବିନିମୟ ଲାଗି ସମସ୍ତ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘‘ମୁଁ ଆପଣମାନଙ୍କୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଚଳିତ ମାସର ‘ମନ୍ କୀ ବାତ୍’ ନିମନ୍ତେ ଆପଣଙ୍କର ବିଚାର ବିନିମୟ ପାଇଁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରୁଛି, ଯାହାର ପ୍ରସାରଣ ମେ ୨୯ ତାରିଖରେ ହେବ । ମୁଁ ନମୋ ଆପ୍ ଓ ମାଇଁଗଭରେ ଆପଣମାନଙ୍କ ଟିପ୍ପଣୀଗୁଡ଼ିକର ପ୍ରତୀକ୍ଷା କରିବି । ଆପଣମାନେ ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ରେ ମଧ୍ୟ ନିଜର ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରାଇ ପାରିବେ ।’’