Prime Minister's Office
PM invites all to share inputs for Mann ki Baat on 29th May, 2022
13 MAY 2022 9:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited all to share inputs for Mann ki Baat on 29th May, 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I invite you all to share your inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 29th. I look forward to your comments on the NaMo App and MyGov. You can also record your message on 1800-11-7800."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মে ২৯, ২০২২দা শন্দোক্কদবা মন কী বাতকী ইনপুত পীরক্নবা মীয়ামদা হায়খ্রে
13 MAY 2022 9:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২৯, ২০২২দা শন্দোক্কদবা মন কী বাতকী ইনপুত পীরক্নবা মীয়ামদা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ঐহাক্না অদোম খুদিংগী মফমদা মে ২৯দা পাংথোক্কদবা হন্দক্কী থাগী #MannKiBaatকা মরী লৈননা ইনপুত পীরক্নবা হায়জরি। ঐহাক্না নামো এপ অমসুং মাইগোবতা অদোমগী কম্মেন্ত পানবা ঙাইরি। অদোম্না ইশাগী ৱারোলবু ১৮০০-১১-৭৮০০দা রেকোর্দ তৌবসু য়াগনি”।