প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২৯ মে, ২০২২ তাৰিখে মন কী বাতৰ বাবে তথ্য ভাগ বতৰা কৰিবলৈ সকলোকে আমন্ত্ৰণ জনাইছে
13 MAY 2022 9:31AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৯ মে, ২০২২ তাৰিখে মন কী বাতৰ বাবে তথ্য ভাগ-বতৰা কৰিবলৈ সকলোকে আমন্ত্ৰণ জনাইছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"মই আপোনালোক সকলোকে এই মাহৰ ২৯ তাৰিখে অনুষ্ঠিত হ’বলগীয়া #MannKiBaat বাবে আপোনালোকৰ তথ্য ভাগ বতৰা কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছো। মই নমো এপ আৰু মাইগভত আপোনালোকৰ মন্তব্যৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছো। আপোনালোকে আপোনালোকৰ বাৰ্তা ১৮০০-১১-৭৮০০ ত ৰেকৰ্ড কৰিব পাৰে।"

Prime Minister's Office
PM invites all to share inputs for Mann ki Baat on 29th May, 2022
13 MAY 2022 9:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited all to share inputs for Mann ki Baat on 29th May, 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I invite you all to share your inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 29th. I look forward to your comments on the NaMo App and MyGov. You can also record your message on 1800-11-7800."