Prime Minister's Office
PM condoles the demise of social worker and Padma awardee Shanti Devi ji
17 JAN 2022 5:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow on the demise of noted social worker and Padma Awardee Smt Shanti Devi ji.
The Prime Minister tweeted :
"Shanti Devi Ji will be remembered as a voice of the poor and underprivileged. She worked selflessly to remove suffering and create a healthier as well as just society. Pained by her demise. My thoughts are with her family and countless admirers. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সমাজকৰ্মী তথা পদ্ম সন্মান বিজয়ী শান্তি দেৱী জীৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
17 JAN 2022 5:59PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশিষ্ট সমাজকৰ্মী তথা পদ্ম সন্মান বিজয়ী শান্তি দেৱী জীৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “শান্তি দেৱী জী দুখীয়া আৰু পিছপৰা লোকসকলৰ এক কণ্ঠ হিচাপে সদায় স্মৰণীয় হৈ থাকিব৷ তেওঁ জনসাধাৰণৰ দুঃখ-যন্ত্রণা দূৰ কৰি সুস্থ সমাজ গঢ়ি তোলাৰ লগতে ন্যায় বিচাৰ সুনিশ্চিত কৰিবলৈ নিঃস্বার্থভাৱে কাম কৰি গৈছে৷ তেওঁৰ বিয়োগত মই মর্মাহত হৈছো৷ মই তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু অগণন গুনমুগ্ধৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছো৷ ওঁ শান্তি।“