প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সোসিয়েল ৱার্কর অমসুং পদমা এৱার্দী শান্তি দেবি জিনা লৈখিদবগী নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
17 JAN 2022 5:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা সোসিয়েল ৱার্কর অমসুং পদমা এৱার্দী, শ্রীমতি শান্তি দেবি জিনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“শান্তি দেবি জিবু লাইরবা অমসুং তোল্ল-তারবশিংগী খোঞ্জেল ওইনা নিংশিংহৌরগনি। মআক্না মশাগী ওইজবা থাদোক্তুনা অৱা-অনা লৈতনবা অমসুং হেন্না ফবা অমসুং অচান-মীরান নাইদবা খুনাই অমা শেম্নবা হোৎনখি। মহাক্না লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতে। ঐগী ৱাখলনা মহাক্কী ইমুং –মনুং অমসুং মহাকপু নিংজবা কয়া অমগীদমক্তা খল্লি। ওম শান্তি। ”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of social worker and Padma awardee Shanti Devi ji
17 JAN 2022 5:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow on the demise of noted social worker and Padma Awardee Smt Shanti Devi ji.
The Prime Minister tweeted :
"Shanti Devi Ji will be remembered as a voice of the poor and underprivileged. She worked selflessly to remove suffering and create a healthier as well as just society. Pained by her demise. My thoughts are with her family and countless admirers. Om Shanti."