Prime Minister's Office
PM greets BSF personnel on their Raising Day
01 DEC 2021 10:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the BSF personnel and their families on the occasion of BSF's Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On their Raising Day, greetings to the @BSF_India family. BSF is widely respected for its courage and professionalism. The force makes a significant contribution towards securing India and is also at the forefront of many humanitarian efforts in times of crisis and calamities."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ବିଏସ୍‌ଏଫ୍ କର୍ମଚାରୀଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
01 DEC 2021 10:13AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଏସଏଫର ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସ ଅବସରରେ ବିଏସଏଫ କର୍ମଚାରୀ ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ପରିବାରକୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ବିଏସ୍‌ଏଫ୍ ପରିବାରକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ବିଏସ୍‌ଏଫ୍ ଏହାର ସାହସ ଏବଂ ବୃତ୍ତିଗତ କାର୍ଯ୍ୟ ପାଇଁ ସମ୍ମାନର ପାତ୍ର । ସଙ୍କଟ ଏବଂ ବିପର୍ଯ୍ୟୟ ସମୟରେ ଭାରତକୁ ସୁରକ୍ଷିତ ରଖିବାରେ ତଥା ମାନବିକତା କାର୍ଯ୍ୟରେ ଏହି ଶକ୍ତି ସମ୍ମୁଖ ଭାଗରେ ରହି ପ୍ରମୁଖ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଛି । “