Prime Minister's Office
PM greets BSF personnel on their Raising Day
01 DEC 2021 10:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the BSF personnel and their families on the occasion of BSF's Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On their Raising Day, greetings to the @BSF_India family. BSF is widely respected for its courage and professionalism. The force makes a significant contribution towards securing India and is also at the forefront of many humanitarian efforts in times of crisis and calamities."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বি.এস.এফ. পর্সোনেলবু মখোয়গী রাইজিং দেদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2021 10:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বি.এস.এফ.কী রাইজিং দে থৌরমদা বি.এস.এফ. পর্সোনেল অমসুং মখোয়গী ইমুং-মানুংশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"মখোয়গী রাইজিং দেদা, @BSF_ইন্দিয়া ফেমিলীদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি৷ বি.এস.এফ.কী মথৌনা অমসুং প্রোফেস্নেলিজমগীদমক পাক-শন্না মখোয়বু ইকাই খুম্নরি৷ সেক্যোর ওইবা ভারত অমা ওইহন্নবা ফোর্স অসিনা মরু ওইবা থৌদাং লৌরি অমদি ক্রাইসিস অমসুং কলামিতীশিংগী মতমশিংদা মীওইবা জাতিগীদমক মাংজিল থানা থবক তৌরি৷"