Prime Minister's Office
PM congratulates Manu Bhaker, Rahi Sarnobat, Saurabh Chaudhary and Abhishek Verma for winning medals at ISSF President’s Cup in Poland
10 NOV 2021 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manu Bhaker, Rahi Sarnobat, Saurabh Chaudhary and Abhishek Verma for winning medals at the ISSF President’s Cup in Poland.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to @realmanubhaker, @SarnobatRahi, @SChaudhary2002 and @abhishek_70007 for winning medals at the @ISSF_Shooting President’s Cup in Poland. The people of India are proud of their stupendous performance. Best wishes to these athletes for their future endeavours."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଲାଣ୍ଡରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ଆଇଏସଏସଏଫ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି କପରେ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ମନୁ ଭାଷ୍କର, ରାହୀ ସରନୋବତ, ସୌରଭ ଚୌଧୁରୀ ଏବଂ ଅଭିଷେକ ବର୍ମାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
10 NOV 2021 2:42PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପୋଲାଣ୍ଡରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ଆଇଏସଏସ୍ଏଫ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି କପରେ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ମନୁ ଭାଷ୍କର, ରାହୀ ସରୋନବତ, ସୌରଭ ଚୌଧୁରୀ ଏବଂ ଅଭିଷେକ ବର୍ମାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ପୋଲାଣ୍ଡରେ ଆୟୋଜିତ ବନ୍ଧୁକଚାଳନା ରାଷ୍ଟ୍ରପତି କପରେ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ମନୁ ଭାଷ୍କର, ରାହୀ ସରୋନବତ, ସୌରଭ ଚୌଧୁରୀ ଏବଂ ଅଭିଷେକ ବର୍ମାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଭାରତର ଲୋକମାନେ ସେମାନଙ୍କର ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ଏହି କ୍ରୀଡାବିତ୍ ମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କର ଭବିଷ୍ୟତ ଉଦ୍ୟମ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।”