প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মনু ভাকর, রাহি সর্নোবাত, সৌরভ চৌধুরী অমসুং অভিশেক বর্মাবু পোলেন্দা আই.এস.এস.এফ. প্রসিদেন্তস কপ্তা মেদলশিং ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
10 NOV 2021 2:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনু ভাকর, রাহি সর্নোবাত, সৌরভ চৌধুরী অমসুং অভিশেক বর্মাবু পোলেন্দা আই.এস.এস.এফ. প্রসিদেন্তস কপ্তা মেদলশিং ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“@realmanubhaker, @SarnobatRahi, @SChaudhary2002 অমসুং @abhishek_70007 পোলেন্দা @ISSF_Shooting প্রসিদেন্তস কপ্তা মেদলশিং ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকচরি। মখোয়গী পুক্নিং হুবা খুৎশান্নদা ভারতকী মীয়াম্না চাউথোকচরি। মখোয়গী তুংগী অহেনবা তান্নবদা খ্বায়দগী মকোক থোংনবা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Manu Bhaker, Rahi Sarnobat, Saurabh Chaudhary and Abhishek Verma for winning medals at ISSF President’s Cup in Poland
10 NOV 2021 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manu Bhaker, Rahi Sarnobat, Saurabh Chaudhary and Abhishek Verma for winning medals at the ISSF President’s Cup in Poland.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to @realmanubhaker, @SarnobatRahi, @SChaudhary2002 and @abhishek_70007 for winning medals at the @ISSF_Shooting President’s Cup in Poland. The people of India are proud of their stupendous performance. Best wishes to these athletes for their future endeavours."