Prime Minister's Office
PM lauds record vaccination numbers today
27 AUG 2021 10:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the record vaccination numbers today and said crossing 1 crore is a momentous feat.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Record vaccination numbers today!
Crossing 1 crore is a momentous feat. Kudos to those getting vaccinated and those making the vaccination drive a success."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঙসিগী রেকোর্দ ওইবা ভেক্সিনেসন মশিংবু থাগৎখ্রে
27 AUG 2021 10:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসিগী রেকোর্দ ওইখ্রবা ভেক্সিনেসন মশিংবু থাগৎখ্রে অমদি করোর ১ লান্থোকপা হায়বসি নীংশিংনিংঙাই ওইবা পন্দোল অমদি হায়খ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসিোগী ভেক্সিনেসন মশিং রেকোর্দ ওইরে!
করোর ১ লান্থোকপা হায়বসি নীংশিংনিংঙাই ওইবা পন্দোল অমনি‍। ভেক্সিন কাপথোক্লিবা অমদি ভেক্সিনেসন দ্রাইভ অসিবু মায় পাকহল্লিবশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।”