Prime Minister's Office
PM lauds record vaccination numbers today
27 AUG 2021 10:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the record vaccination numbers today and said crossing 1 crore is a momentous feat.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Record vaccination numbers today!
Crossing 1 crore is a momentous feat. Kudos to those getting vaccinated and those making the vaccination drive a success."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আজি অভিলেখ সংখ্যক টিকাদানক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 AUG 2021 10:41PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অভিলেখ সংখ্যক টিকাদানক প্ৰশংসা কৰে আৰু ১ কোটি অতিক্ৰমক গুৰুত্বপূৰ্ণ কৃতিত্ব বুলি অভিহিত কৰে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"আজি অভিলেখ সংখ্যক টিকাদান সম্পন্ন হৈছে!
১ কোটি অতিক্ৰম কৰাটো এটি গুৰুত্বপূৰ্ণ কৃতিত্ব। টিকা লাভ কৰা আৰু টিকাদান অভিযানটোক সাফল্যমণ্ডিত কৰি তোলা সকলক লৈ গৌৰৱ অনুভৱ কৰিছো।"