Prime Minister's Office
The approval for world’s first DNA based ‘ZyCov-D’ vaccine of Zydus Universe is a testimony to the innovative zeal of India’s scientists: PM
20 AUG 2021 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the approval for world’s first DNA based ‘ZyCov-D’ vaccine of Zydus Universe is a testimony to the innovative zeal of India’s scientists.
In response to a tweet by CDSCO India Info, the Prime Minister said;
"India is fighting COVID-19 with full vigour. The approval for world’s first DNA based ‘ZyCov-D’ vaccine of @ZydusUniverse is a testimony to the innovative zeal of India’s scientists. A momentous feat indeed."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জাইদস য়ুনিভর্সকী মালেমগী অহানবা দি.এন.এ.দা য়ুম্ফম ওইবা ‘জাইকোব-দি’ ভেক্সিন অসি ভারতকী সাইন্তিস্তকী থৱায় য়াওনা অনৌবা পুথোকপগী খুদম্নি: পি.এম.
20 AUG 2021 10:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায় মদুদি জাইদস য়ুনিভর্সকী মালেমগী অহানবা দি.এন.এ.দা য়ুম্ফম ওইবা ‘জাইকোব-দি’ ভেক্সিন অসি ভারতকী সাইন্তিস্তকী থৱায় য়াওনা অনৌবা পুথোকপগী খুদম্নি।
সি.দি.এস.সি.ও. ইন্দিয়া ইনফোনা ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতনা কোবিদ-১৯ অরৈবা পাঙ্গল শিজিন্নদুনা কন্না লান্থেংনরি। @ZydusUniverseকী মালেমগী অহানবা দি.এন.এ.দা য়ুম্ফম ওইবা ‘জাইকোব-দি’ ভেক্সিন্দা অয়াবা পীখিবা অসি ভারতকী সাইন্তিস্তকী থৱায় য়াওনা অনৌবা পুথোকপগী খুদম্নি। মতিক চানা মশক থোক্না মায় পাকপা অমনি”।