ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାଇଡସ ୟୁନିଭର୍ସ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରସ୍ତୁତ ବିଶ୍ୱର ପ୍ରଥମ ଡିଏନଏ ଭିତ୍ତିକ ଜାଇକୋଭ-ଡି ଟିକାକୁ ସ୍ୱୀକୃତି ମିଳିବା ଭାରତୀୟ ବୈଜ୍ଞାନିକଙ୍କ ଅଭିନବ ଉତ୍ସାହର ପ୍ରମାଣ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 AUG 2021 10:07PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଜାଇଡସ ୟୁନିଭର୍ସ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରସ୍ତୁତ ବିଶ୍ୱର ପ୍ରଥମ ଡିଏନଏ ଭିତ୍ତିକ ଜାଇକୋଭ-ଡି ଟିକାକୁ ସ୍ୱୀକୃତି ମିଳିବା ଭାରତୀୟ ବୈଜ୍ଞାନିକଙ୍କ ଅଭିନବ ଉତ୍ସାହର ପ୍ରମାଣ ।
ସିଡିଏସସିଓ ଇଣ୍ଡିଆ ଇନଫୋର ଏକ ଟ୍ୱିଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଭାରତ ସମସ୍ତ ଶକ୍ତି ବିନିଯୋଗ କରି କୋଭିଡ-୧୯ର ମୁକାବିଲା କରୁଛି । ବିଶ୍ୱର ପ୍ରଥମ ଡିଏନଏ ଭିତ୍ତିକ ଜାଇକୋଭ-ଡି ଟିକା @ଜାଇଡସୟୁନିଭର୍ସ ଭାରତୀୟ ବୈଜ୍ଞାନିକଙ୍କ ଅଭିନବ ଉତ୍ସାହର ପ୍ରମାଣ । ଏହା ପ୍ରକୃତରେ ଏକ ମହତ୍ତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଉପଲବ୍ଧି ।”

Prime Minister's Office
The approval for world’s first DNA based ‘ZyCov-D’ vaccine of Zydus Universe is a testimony to the innovative zeal of India’s scientists: PM
20 AUG 2021 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the approval for world’s first DNA based ‘ZyCov-D’ vaccine of Zydus Universe is a testimony to the innovative zeal of India’s scientists.
In response to a tweet by CDSCO India Info, the Prime Minister said;
"India is fighting COVID-19 with full vigour. The approval for world’s first DNA based ‘ZyCov-D’ vaccine of @ZydusUniverse is a testimony to the innovative zeal of India’s scientists. A momentous feat indeed."