প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জাইডাছ বিশ্ববিদ্যালয়ৰ বিশ্বৰ প্ৰথম ডিএনএ ভিত্তিক 'জাইকভ-ডি' ভেকচিনৰ অনুমোদন হৈছে ভাৰতীয় বিজ্ঞানীসকলৰ নৱোন্মেষণৰ উৎসাহৰ এক সাক্ষ্যঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
20 AUG 2021 10:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে জাইডাছ বিশ্ববিদ্যালয়ৰ বিশ্বৰ প্ৰথম ডিএনএ ভিত্তিক 'জাইকভ-ডি' ভেকচিনৰ অনুমোদন হৈছে ভাৰতীয় বিজ্ঞানসকলৰ নৱোন্মেষণৰ উৎসাহৰ এক সাক্ষ্য।
চিডিএছচিঅ' ইণ্ডিয়া ইনফ'ৰ এটা টুইটৰ প্ৰতিক্ৰিয়া কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, "ভাৰতে ক'ভিড-১৯ৰ বিৰুদ্ধে পূৰ্ণ সাহসিকতাৰে যুঁজি আছে। @জাইডাছইউনিভাৰ্ছৰ বিশ্বৰ প্ৰথম ডিএনএ ভিত্তিক 'জাইকভ-ডি' ভেকচিনৰ অনুমোদন হৈছে ভাৰতৰ বিজ্ঞানীসকলৰ নৱোন্মেষণৰ উৎসাহৰ প্ৰতি এক সাক্ষ্য। প্ৰকৃতাৰ্থত এক আৱশ্যকীয় অসাধাৰণ কাৰ্য।"

Prime Minister's Office
The approval for world’s first DNA based ‘ZyCov-D’ vaccine of Zydus Universe is a testimony to the innovative zeal of India’s scientists: PM
20 AUG 2021 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the approval for world’s first DNA based ‘ZyCov-D’ vaccine of Zydus Universe is a testimony to the innovative zeal of India’s scientists.
In response to a tweet by CDSCO India Info, the Prime Minister said;
"India is fighting COVID-19 with full vigour. The approval for world’s first DNA based ‘ZyCov-D’ vaccine of @ZydusUniverse is a testimony to the innovative zeal of India’s scientists. A momentous feat indeed."