Prime Minister's Office
PM shares Shri Hardeep Puri's speech and Health Minister's reply to the discussion on pandemic in Rajya Sabha
20 JUL 2021 9:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared speech by the Union Minister Shri Hardeep Puri during the discussion on COVID-19 in Rajya Sabha. The speech "explains a wide range of subjects pertaining to the global pandemic", tweeted the Prime Minister.
The Prime Minister also tweeted the link for extensive speech by Shri Mansukh Mandviya, the Union Health Minster. This speech "covers several aspects relating to COVID-19 in an insightful and sensitive manner. I would request you all to hear his remarks", tweeted the Prime Minister.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজ্য সভাদা লায়চৎকী খন্ন-নৈনবদা শ্রী হার্দীপ পুরিগী ৱারোল অমসুং হেলথ মিনিস্তরগী পাউখুম সেয়ার তৌখি
20 JUL 2021 9:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, রাজ্য সভাদা কোবিদ-১৯গী খন্ন-নৈনবা মনুংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী হার্দীপ পুরিগীনা পীবা ৱারোল পুথোকখি। ৱারোল অদুদা, “মালেমগী ওইবা লায়চৎ অসিগা মরী লৈনবা হিরম কয়া অমদা শন্দোক্না পীখি” হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি।
কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী শ্রী মনসুখ মন্দবিয়ানা পীখিবা মপুং ফাবা ৱারোলগী লিঙ্ক অমসু প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি। ৱারোল অদুদা, “কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা ওইরকপা য়াবা পুম্বা য়াম্না কুপনা অমসুং সেন্সিতিব ওইবা মওংদা য়েংলি। মহাক্না পল্লিবা অসি তাবিনবা অদোম পুম্বদা হায়জরি”, হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি।