প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাজ্যসভাত মহামাৰীৰ সন্দৰ্ভত আলোচনাত শ্ৰী হৰদীপ পুৰীৰ বক্তব্য আৰু স্বাস্থ্যমন্ত্ৰীৰ প্ৰত্যুত্তৰ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
20 JUL 2021 9:31PM by PIB Guwahati
ৰাজ্যসভাত ক’ভিড-১৯ সন্দৰ্ভত কৰা আলোচনাৰ সময়ত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰদীপ পুৰীয়ে দিয়া বক্তব্য শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে৷ টুইটাৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, এই বক্তব্যত “বিশ্ব মহামাৰীৰ সন্দৰ্ভত কেতবোৰ পুংখানপুংখ ব্যাখ্যা আগবঢ়োৱা হৈছে৷”
মোৰ সতীৰ্থ শ্ৰী হৰদীপ পুৰী জীয়ে আজি ৰাজ্যসভাত কেতবোৰ গুৰুত্বপূৰ্ণ দিশ উল্লেখ কৰিছে৷ তেওঁ বিশ্ব মহামাৰীৰ সন্দৰ্ভত কেতবোৰ পুংখানপুংখ ব্যাখ্যা আগবঢ়াইছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে কেন্দ্ৰীয় স্বাস্থ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী মনসুখ মান্দাভিয়াই আগবঢ়োৱা বক্তব্যৰ লিংকটো টুইটাৰত শ্বেয়াৰ কৰে৷ এই বক্তব্যত ক’ভিড-১৯ সন্দৰ্ভত উল্লেখ কৰা দিশবোৰ অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন আৰু অতি সংবেদনশীল৷ মই সকলোকে তেওঁ বক্তব্য শুনাৰ বাবে অনুৰোধ জনালো৷” প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰত কয়৷

Prime Minister's Office
PM shares Shri Hardeep Puri's speech and Health Minister's reply to the discussion on pandemic in Rajya Sabha
20 JUL 2021 9:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared speech by the Union Minister Shri Hardeep Puri during the discussion on COVID-19 in Rajya Sabha. The speech "explains a wide range of subjects pertaining to the global pandemic", tweeted the Prime Minister.
The Prime Minister also tweeted the link for extensive speech by Shri Mansukh Mandviya, the Union Health Minster. This speech "covers several aspects relating to COVID-19 in an insightful and sensitive manner. I would request you all to hear his remarks", tweeted the Prime Minister.