ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଜ୍ୟସଭାରେ କୋଭିଡ ମହାମାରୀ ସମ୍ପର୍କରେ ଆଲୋଚନା ବେଳେ ଶ୍ରୀ ହରଦୀପ ପୁରୀଙ୍କ ବକ୍ତବ୍ୟ ଓ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଉତ୍ତରକୁ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 JUL 2021 9:31PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମଙ୍ଗଳବାର କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରଦୀପ ପୁରୀଙ୍କ ବକ୍ତବ୍ୟ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ରାଜ୍ୟସଭାରେ କୋଭିଡ-୧୯ ମହାମାରୀ ସମ୍ପର୍କିତ ଆଲୋଚନା ବେଳେ ଏହି ଭାଷଣ ଦେଇଥିଲେ । ବିଶ୍ୱ ମହାମାରୀ ସହ ସମ୍ପର୍କିତ ଅନେକ ଗୁଡିଏ ପ୍ରସଙ୍ଗରେ ସେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ମନସୁଭ ମଣ୍ଡଭିଆଙ୍କ ବିସ୍ତୃତ ଆଲୋଚନାକୁ ମଧ୍ୟ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ ଯୋଗେ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ବ୍ୟାହବାରିକ ଓ ସମ୍ବେଦନଶୀଳ ଉପାୟରେ କୋଭିଡ-୧୯ ସମ୍ବନ୍ଧିତ ବିଭିନ୍ନ ଦୃଷ୍ଟିକୋଣକୁ ସାମିଲ କରାଯାଇଛି । ସେହି ମନ୍ତବ୍ୟ ଶୁଣିବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରୁଛି ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM shares Shri Hardeep Puri's speech and Health Minister's reply to the discussion on pandemic in Rajya Sabha
20 JUL 2021 9:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared speech by the Union Minister Shri Hardeep Puri during the discussion on COVID-19 in Rajya Sabha. The speech "explains a wide range of subjects pertaining to the global pandemic", tweeted the Prime Minister.
The Prime Minister also tweeted the link for extensive speech by Shri Mansukh Mandviya, the Union Health Minster. This speech "covers several aspects relating to COVID-19 in an insightful and sensitive manner. I would request you all to hear his remarks", tweeted the Prime Minister.