Prime Minister's Office
PM lauds GST on its completion of 4 years
It has been a milestone in the economic landscape of India says PM
30 JUN 2021 2:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded GST on its completion of 4 years and said it has been a milestone in the economic landscape of India.
In a tweet, the Prime Minister said, "GST has been a milestone in the economic landscape of India. It has decreased the number of taxes, compliance burden & overall tax burden on common man while significantly increasing transparency, compliance and overall collection. #4YearsofGST"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চতুৰ্থ বৰ্ষপূৰ্তিত ‘জিএছটি’ক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ক’লে, ‘অৰ্থনৈতিক প্ৰেক্ষাপটটোৰ বাবে ই এক মাইলৰ খুঁটি হিচাপে চিহ্নিত হৈছে’
30 JUN 2021 2:38PM by PIB Guwahati
চতুৰ্থ বৰ্ষপূৰ্তিত ‘জিএছটি’-ক ভূয়সী প্ৰশংসা কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আৰু এই সন্দৰ্ভত মন্তব্য কৰি কয় যে ভাৰতৰ অৰ্থনৈতিক প্ৰেক্ষাপটটোৰ বাবে ই এক মাইলৰ খুঁটি হিচাপেই চিহ্নিত হৈছে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ভাৰতৰ অৰ্থনৈতিক প্ৰেক্ষাপটটোৰ বাবে ‘জিএছটি’ এক মাইলৰ খুঁটি হিচাপেই চিহ্নিত হৈছে। ই সৰ্বসাধাৰণ মানুহৰ ক্ষেত্ৰত কৰৰ সংখ্যা, এনে বাধ্য-বাধকতাৰ লগতে সামগ্ৰিক ভাবে কৰৰ হেঁচা কমোৱাৰ বিপৰীতে স্বচ্ছতা, দায়বদ্ধতা আৰু সামগ্ৰিক কৰ সংগ্ৰহৰ পৰিমাণ লক্ষনীয় হাৰত বৃদ্ধি কৰিছে।#জিএছটিৰ ৪বছৰ”