প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জি.এস.তি.না চহি ৪ মপুং ফারকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.না মসি ভারতকী শেন্মীৎলোনগী ওইরিবা ফীভম অসিদা মাই পাকপা অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে
30 JUN 2021 2:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জি.এস.তি.না চহি ৪ মপুং ফারকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মসি ভারতকী শেন্মীৎলোনগী ওইরিবা ফীভম অসিদা মাই পাকপা অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “জি.এস.ই. অসি ভারতকী শেন্মীৎলোনগী ওইরিবা ফীভম অসিদা মাই পাকপা অমনি। মসিনা ত্রান্সপরেন্সী, কম্প্লাইন্স অমসুং অপুনবা কল্লেক্সনদা শীংথনীংঙাই ওইনা হেনগৎহনবগা লোইননা তেক্সশিংগী মশিং, কম্প্লাইন্সকী পোৎলুম অমসুং মীচম প্রজানা পুরিবা অপুনবা তেক্সকী পোৎলুম অদু হন্থহনখ্রে। #4YearsofGST”

Prime Minister's Office
PM lauds GST on its completion of 4 years
It has been a milestone in the economic landscape of India says PM
30 JUN 2021 2:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded GST on its completion of 4 years and said it has been a milestone in the economic landscape of India.
In a tweet, the Prime Minister said, "GST has been a milestone in the economic landscape of India. It has decreased the number of taxes, compliance burden & overall tax burden on common man while significantly increasing transparency, compliance and overall collection. #4YearsofGST"