Prime Minister's Office
PM greets people of Mizoram on the Statehood Day
20 FEB 2021 10:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted people of Mizoram on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Best wishes to my sisters and brothers of Mizoram on their Statehood Day. The entire nation is proud of the great Mizo culture. The people of Mizoram are known for their kindness and commitment towards living in harmony with nature. Praying for the state’s continuous growth."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাজ্য গঠন দিৱস উপলক্ষে মিজোৰামবাসীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
20 FEB 2021 10:03AM by PIB Guwahati
ৰাজ্য গঠন দিৱস উপলক্ষে মিজোৰামৰ নাগৰিকসকললৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰকাশ কৰা এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ৰাজ্য গঠন দিৱস উপলক্ষে মিজোৰামৰ ভাই-ভনীসকললৈ মই মোৰ শুভ কামনা জনাইছো। মহান মিজো সংস্কৃতিক লৈ সমগ্ৰ দেশেই গৌৰৱান্বিত। দয়ালু স্বভাৱ আৰু প্ৰকৃতিৰ সৈতে সহবাস কৰাৰ ক্ষেত্ৰত প্ৰদৰ্শন কৰি অহা প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতাৰ বাবে মিজোৰামবাসীৰ সুনাম আছে। ৰাজ্যখনৰ নিৰন্তৰ প্ৰগতি কামনা কৰিলো”।