প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মিজেরমগী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা মখোয়গী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
20 FEB 2021 10:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিজোরমগী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা মখোয়গী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “মখোয়গী স্তেৎহুদ দেগী থৌরম্না লাকপদা মিজোরমগী ঐগী ইচিল-ইনাওশিংগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। লৈবাক অপুনবা অসি মিজো কলচরগীদমক চাউথোকচরি। মিজোরমগী মীয়াম অসি মখোয়গী থৌজাল হৈবা অমসুং মহৌশাগা লোইননা নুংশি-চান্ননা লৈনবগীদমক লৌরিবা ফিরেপ অদুগীদমক খঙনরি। রাজ্য অসিনা মখা তানা চাউখৎপা ওইরসনু হায়না থৌনীজরি।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Mizoram on the Statehood Day
20 FEB 2021 10:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted people of Mizoram on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Best wishes to my sisters and brothers of Mizoram on their Statehood Day. The entire nation is proud of the great Mizo culture. The people of Mizoram are known for their kindness and commitment towards living in harmony with nature. Praying for the state’s continuous growth."